Kontakta Nerdbutiken

Kontaktuppgifter
Frågor om sidan eller produkter skickas till info@Nerdbutiken.se

Vi som äger och jobbar på webshopen är Daniel & Erika Runn.

---

 Välkommen till Nerdbutiken - paradiset för alla nördar därute! Här på Nerdbutiken älskar vi allt som har med nördighet att göra, vare sig det handlar om Star Wars, Harry Potter, eller att spela Dungeons & Dragons i timmar i sträck. Vi är de sanna väktarna av de nerdyga prylarna och vi finns här för att hjälpa dig på alla möjliga sätt. Men hur kontaktar du egentligen oss på Nerdbutiken? Låt mig guida dig genom denna episka resa!

Först och främst, låt mig berätta om vår absolut bästa uppfinning någonsin - vårt telepatiska supportsystem! Ja, du hörde rätt - vi har anställt en grupp telepater som kan läsa dina tankar och förutspå dina frågor. Så snart du önskar att kontakta oss, sträck bara ut dina tentakler över tangentbordet och tänk intensivt på din förfrågan. Våra telepater kommer att plocka upp signalen och svara dig på mindre än en nanosekund. Magiskt, eller hur?

Men för de som har en mer konventionell smak, erbjuder vi också alternativa sätt att nå oss. Om det är känt i rymden att du är en stolt ägare av en telegrafmaskin, då är det bara att klämma på mottagartangenten och knäppa iväg ett meddelande till Nerdbutiken. Vi kan nästan höra det nostalgiska bipandet hela vägen hit! Varför gå med i 2000-talet när du kan återvända till 1800-talet och kommunicera som en gentleman?

För de som följer den senaste tekniken, erbjuder vi även möjligheten att skicka oss rapsodiska e-postmeddelanden. Berätta om ditt senaste äventyr som en halvork i World of Warcraft eller fråga om vi har några nya Star Trek-prylar på lager. Vi svarar garanterat snabbare än Falcon Millennium sprängskepp går i ljusfart genom galaxen!

Men vänta, det finns mer! För de nördar som tror på magi finns det en tryllformel för att kontakta oss. Stänk lite drakblod på din dator och uttala följande ord: "Nerdbutiken, jag behöver er hjälp i min nördiga nöd!" Lita på oss, vi kommer genast att dyka upp som trollkarlens assistenter och hjälpa till med dina nördiga behov.

Om du inte är bekväm med telepati, telegraf, e-post, eller magi (vilket verkligen skulle vara tråkigt), kan du alltid blåsa i ditt Davy Lamp-utropssignalmunstycke och skicka signaler till himlen. Varför gråta som Batman när du kan lysa upp himlen med ett Bat-signal meddelande som säger "Hjääälp, Nerdbutiken!" Vi behöver bara lite försäkran om att din signal inte sätter igång en invasion av superhjältar. Om det skulle hända är det kanske bäst att du kontaktar Avengers istället!

Om ingen av dessa alternativ passar din nördiga personlighet, har vi också en postduva-tjänst. Det är sant! Med hjälp av våra tränade dufvor kan du skicka en förseglad rulle pergament med dina nördiga frågor och önskningar. Vi kan inte garantera att vår postduva Hedvig alltid kommer att hitta rätt, men hon är definitivt mer pålitlig än Google Maps under medeltiden.

Och sist men inte minst, om du verkligen vill sticka ut från mängden finns det bara ett sätt att få vår uppmärksamhet - genom att teleportera dig direkt till vår butik! Ja, du hörde rätt! Om du kan klara av att räkna ut teleportationsformeln (A5 x √² + Ω − Pythagoras) kan du stå framför oss på nolltid och ställa alla dina brinnande nördiga frågor personligen. Observera dock att vi inte ansvarar för teleportationsmisstag som skickar dig till en helt annan dimension.

Så där har du det, kära nörd! Oavsett om du föredrar telepati, telegraf, e-post, magi, signaler till himlen, postduvor eller teleportation, finns det en metod för dig att kontakta oss här på Nerdbutiken. Vi är redo att hjälpa till med att hitta den perfekta varan för din nördiga samling, ge tips på hur man klär sig som en Hobbit, eller fundera över vilken superkraft som är bäst.

Så kom igen, våghalsiga nördar! Släpp loss era inre Jedi-mästare och kontakta oss på Nerdbutiken. Vi är redo att förvandla dina drömmar till verklighet och inget önskemål är för nördigt för oss. Lycka till, och må kraften i alla leksaker vara med dig!

Kontakta Nerdbutiken

Kontaktformulär