Om Nerdbutiken

Nerdbutiken (www.Nerdbutiken.se) ägs och drivs av Runn Design och Webshop.


Företag: Runn Design och Webshop
Momsreg.nr/VAT-nr: 761002245601
Adress: Mossebogatan 26, 57361 Sommen, Sverige

Kontakta oss på info@Nerdbutiken.se om ni har frågor

---

Välkommen till Nerdbutiken.se - den ultimata destinationen för alla nördar och geeks där ute! Här på Nerdbutiken.se finns inga begränsningar när det kommer till din inre nördighet. Vi har samlat en imponerande samling av nördiga prylar, gadgets och kläder som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare och dina ögon att glittra.

Vårt motto på Nerdbutiken.se är "Live long and prosper" och det är precis vad du kommer att göra när du upptäcker allt som vårt sortiment har att erbjuda. För det första, glöm bort tråkiga vanliga kläder. Här hittar du istället kläder som förkroppsligar dina intressen och passioner. Vill du visa upp din kärlek till Star Wars? Inga problem, vi har T-shirts med alla dina favoritkaraktärer och citat. Känner du att din inre superhjälte behöver komma ut? Vi har även ett brett utbud av kläder med Marvel och DC Comics-motiv. Och för er som älskar retrospel, varför inte rocka en T-shirt med den ikoniska Super Mario-brosen?

Men kläder är bara början. På Nerdbutiken.se har vi också ett fantastiskt utbud av prylar som kommer att få dig att skrika av glädje. För det första har vi vårt unika samlatillbehör för actionfigurer. Nu kan du äntligen ställa upp dina Figuras de Acción (som de säger på spanska - för oss nördar är språk inget hinder) i en snygg display. Du kan välja mellan olika teman som Marvel, Star Wars eller DC Comics och förvandla din samling till ett riktigt mästerverk.

Men det är inte allt! Vi har också en avdelning för elektronik där du kan hitta allt från smarta hem-lösningar till virtual reality-glasögon. Säg hej då till tråkiga gamla ljusknappar och välkomna det smarta hemmet. Tänk dig att du kan kontrollera allt från belysningen till kaffemaskinen med en enkel app på din telefon. Det är verkligen framtidens teknik och vi är bara alltför glada över att kunna erbjuda den till dig.

När det kommer till virtual reality är ditt nästa äventyr bara en VR-upplevelse bort. Hoppa in i en annan värld och upplev allt från att klättra på Mount Everest till att slåss mot zombies. Vi lovar att du kommer att vara helt beroende av denna fantastiska teknik och din vanliga värld kommer att verka lite grå i jämförelse.

Men vänta, vi har ännu mer att erbjuda! För alla samlare där ute har vi en avdelning bara för dig. Här kan du hitta allt från samlarkort till samlarfigurer. Så dra fram din varulära och låt jakten börja!

Och om du inte kan få nog av att vara kreativ har vi också en mängd DIY-kits där du kan göra allt från egna smycken till att bygga ditt eget robotdjur. Så var inte bara en nörd, var också en kreativ nörd!

Det är inte lätt att vara en nörd, men på Nerdbutiken.se vet vi att det är bäst att omge sig med likasinnade. Det är därför vårt community är så viktigt för oss. Vi har ett forum där du kan prata om allt från spel till serietidningar till senaste Star Wars-filmen. Och den bästa delen? Du kan köpa alla dessa fantastiska prylar i vår butik direkt från forumet. Det är verkligen en win-win-situation!

Så kom in till Nerdbutiken.se. Vi är den utkikstornet för alla de nördar som fortfarande hoppas på att de ska få sin inbjudan till Hogwarts eller att deras teleportationsenheter ska fungera. Vi är här för att förverkliga dina nördigaste drömmar, en pryl i taget.

Om Nerdbutiken